Ченге срещу наркодилър в Big Brother 4

Сблъсъкът предстои
2 ное 2008 18:06, Петя Славова
46
Ченге срещу наркодилър в  Big Brother 4
Най-често номинираният съквартирант. Снимка: Big Brother

Никак не им е лесно на съквартирантите в къщата на Big Brother.

След като преживяха Страшния съд, четирима от тях си тръгнаха от предаването. Изгонените тази седмица бяха Мила, Камен, Владо и Иван.

Останалите в играта получиха първата мисия по предложение на зрителите - Сляпа седмица.

Това предизвика неподозирани емоции в някой от тях. Други се замислиха за съдбата на вече изгонената Мила, а трети умишлено саботираха мисията.

Последваха и естествените номинации. Отново един от потенциално изгонените от предаването е Цветан. Този път бившият полицай ще се изправи срещу бившия наркодилър Константин.

Така, като в холивудски екшън, бившето ченге, което нееднократно е вкарвало зад решетките хора като Константин, ще се изправи в директен двубой срещу един от някогашните си арестанти.

Константин, чийто прякор Скобара идва от името на Пабло Ескобар, е бивш наркодилър, който се е сблъсквал със закона в лицето на Цецо неведнъж.

Двамата демонстрираха досега безпроблемно и на моменти дори приятелско взаимоотношение в къщата.

Сега обаче те са изправени в директен двубой.

Двамата участници в Big Brother имат само ден, за да извадят компромати един срещу друг.

Сблъсъкът предстои. По-слабият ще напусне къщата на 3 ноември. Завинаги.

Всичко за Big Brother вижте тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
0
 
! Отговори
анонимна преди 15 години
незнам как хората намират за интересно тази помия ,но това не заслужава не само да гледаш но дори да пускаш и есеме си за учасниците .а тоя на снимката по горе за какъв се мисли за хубавец ли господи та за тоя небих си хварлила и цифката грозник .гледа като бик в женски полов оргън .жалко ,че българия е хубава страна но с грозни мъже ......язък срам и позор.
24
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Мен не ме дразни предаването "Биг брадър". Не ме дразни "Сървайвър". Не ме дразни "Денсинг старс". Защото просто не ги гледам :))
23
0
 
0
 
! Отговори
besen преди 15 години
bahti prostotijata, sprete taja glupost!
22
0
 
0
 
! Отговори
ves преди 15 години
Вие наистина май отделяте време, за да гледате някакви пишман артисти. А изпращате ли и sms-си, за да пълните гушите на тези нещастници? Не можете ли да си намерите някакво приятно и полезно занимание? Но не само гледате, но и отделяте време за коментари. На лошо отива природонаселението , май не от вчера.
21
0
 
0
 
! Отговори
дамянитца преди 15 години
трябва да остане константин, толкова приятно момче , но тези вътре гадове го смазаха , завиждат му за хубавото тяло , за това , че пее добре , ако останат вътре хора като мазния филип и ревливия цецо , направо предаването става негледаемо ...пълен провал
20
0
 
0
 
! Отговори
16 годишна преди 15 години
Hitman 8)
19
0
 
0
 
! Отговори
.... преди 15 години
Защо правите реклама на тези смешковци? Паднахте ми в очите.
18
0
 
0
 
! Отговори
zaari преди 15 години
tozi Vlado e looser-a....nema takova jivotno tuka...BANKER-PO SKORO E teller (cashier)...........KASIER PO BUGARSKI......NEMA SERIOZEN 4OVEK S KARIERA DA VLEZE V TOVA SHOW..BELIEVE ME BRO ...i know that very well.......samo kato go slu6am kak se izraziava i mi e iasno kvo e rabotil tuka.....fast food kato za na4alo,dokato ponau4i ezika...posle kasier v bank of america ili Suntrust......no banker zvu4i sme6no.....trebe da nau4i6 ezika mnogo dobre....fuent level-a ne conversational level kakavto pove4eto bugari imat tuka I TOGAVA da kaJE6:I LIVE IN THE US".....abe LOL
17
0
 
0
 
! Отговори
Makaveli преди 15 години
...ако си мислите че ваще смсчета важат. Там сичко е нагласено, има си сценарий и сценаристи които решават кой да излезе и сичко друго. Вие сте просто едно стадо заблудени овце
16
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Прякорът на Скобара не идва от Ескобар, а още от малък е бил футболист със слаби и криви крака и са започнали да му викат Скобата, оттам и Скобаря. Има голяма разлика.
15
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Забелязвате ли, че по-успелите хора в живота(изключвам Мила) ги изгониха. Злобен народ сме. Да оставим *** за да изгоним Владо - завист, завист голяма.Колкото до другите двама - Константин ми е слабост, мн як пич. Но и него да изгоним, да гледаме че не дели храната си с другите, забравете, че е бил наркоман, че се е излекувал, кой го ?
14
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Big Brother 4 = американска олигофрения в български вариант = пълен провал!
13
0
 
0
 
! Отговори
az преди 15 години
kakvo ti e pisnalo be,kato ti e pisnalo sko4i ot nekoi most,vuk takov
12
0
 
0
 
! Отговори
azs преди 15 години
aide 4aooo
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
И аз си купих същата вратовръзка за 18лв.готина е ,но на мен ми стои по добре,а на тоя незнам червенкото за какво го използва.Да си върви ,писна ми от полицай и полицайщина и на тоя не му е чиста работата.
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ЦЕЦО ПРЕЗИДЕНТ!
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Мале,жена съм,нежна и т.н.,но като го гледам тоя на снимката тръпки ме полазват,недай се боже да съм в едно легло с него ми то няма да ми стане розичката,представям си го с тоя поглед да ме пита -голям ли е или напротив,и кво казваш ,като те гледа така,ами ще излъжеш само и само да ти е мирна главата.Прилича ми на дявол без рога/но не е късно/
8
0
 
0
 
! Отговори
мюмюн преди 15 години
Само ЕДНО ще кажа ----- Да гледаш Биг Брадър, не говори добре за умствените ти възможности !! Такива предавания ЗАТЪПЯВАТ Българина до немай къде. По-добре прочетете една книга бе хора. Това са глупости !!
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
5,няма нищо общо,културата с предаванията.Аз съм вишист/инженер/,но несмятам,че съм ***,чалгаджия и прочие.Всеки да гледа каквото си иска,затова е и дистанционното,но от такива предавания можеш да научиш много стига да искаш-пример-как да възпиташ детето си да е широко скроено,да немечтае за лъскави неща,и че в живота всички са равни та било и то да си гей/въпреки,че Мартин е гей е по-мъж от любимица ти Цецо/Необиждай и незлобей,че незнаеш какво ще ти сервира живота,а той непрощава и неизбира-направи си ревизия на характера си и дано ме разбереш.
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ми те са от един отбор, как така "срещу"?!